Fidea rece cu Tofu în sos de arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței reci cu Tofu în sos de arahide. Această rețetă face 4 porții cu 665 calorii, 26g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt de arahide natural, tăiței Lo mein, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fidea rece cu sos de arahide, Fidea rece cu sos de arahide, și Fidea Rece Cu Sos De Susan Sau Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un vas de copt, amestecați mirinul, oțetul și sosul de soia.
Adăugați tofu; lăsați să stea 15 minute, întorcându-se la jumătate.
Se toarnă marinada într-un castron.
Coaceți tofu timp de 10 minute.
Tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată și umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Adăugați tăiței în oală și gătiți până la al dente, 6 minute.
Scurgeți tăiței, rezervând 1/3 cană de apă de gătit. Scufundați imediat tăiței în apa cu gheață pentru a se răci; se scurge bine.
Transferați tăiței într-un castron mare și adăugați mugurii de fasole și coriandru.
Într-un robot de bucătărie, combinați untul de arahide cu 1 linguriță de sos chili-usturoi. Cu mașina pornită, adăugați încet 1/3 cană de apă de gătit rezervată pentru tăiței.
Se toarnă marinada rezervată, se condimentează cu sare și se procesează până se combină.
Se toarnă sosul de arahide peste tăiței și se aruncă bine.
Transferați tăiței în boluri, acoperiți cu tofu și serviți cu pene de tei, alune și sos de chili-usturoi.