Fidea prăjită a lui Naomi Duguid
Fidea prăjită a lui Naomi Duguid necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 37 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Fidea cu sos de nucă de cocos a lui Naomi Duguid, Curry cu ou de aur al lui Naomi Duguid, și Sărbătoarea peștilor de râu a lui Naomi Duguid pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți sau tăiați tăiței de ou în lungimi de aproximativ 3 inci.
Încălziți 1 inch de ulei de arahide la foc mediu-mare într-un wok stabil sau într-o oală largă de mică adâncime. Când uleiul este fierbinte, aruncați tăiței. Dacă încep să se rumenească imediat, coborâți ușor focul. Fry, se deplasează - le în jurul pentru a preveni dogoritor, până când clare și buclat și doar începe să schimbe culoarea. Folosiți clești sau un păianjen pentru a le ridica din uleiul fierbinte, oprindu-vă pentru a lăsa excesul de ulei să se scurgă, apoi transferați pe o farfurie.
Se toarnă uleiul; poate fi folosit în alt scop. Tăiței prăjiți se vor păstra timp de o săptămână dacă sunt depozitați, odată răciți complet, într-un borcan de sticlă bine sigilat.