Fidea japoneză Gingery cu ciuperci și mazăre de zăpadă

Fidea japoneză Gingery cu ciuperci și mazăre de zăpadă
Rețeta fidea japoneză Gingery cu ciuperci și mazăre de zăpadă este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. O porție conține 473 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, sos de soia, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre de zăpadă cu ciuperci, Tăiței udon cu arahide cu mazăre de zăpadă, și Mazăre de vită și zăpadă cu tăiței prăjiți.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul sau apa cu cub de bouillon la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați tăiței și gătiți la fierbere rapidă până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Între timp, încălziți uleiurile plus cana de apă într-o tigaie. Se amestecă ghimbirul și sosul de soia, apoi se adaugă mazărea de zăpadă și ciupercile. Gatiti la mediu-inalt, amestecand frecvent, pana cand mazarea de zapada este frageda si ciupercile sunt ofilite, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați tăiței fierți și bulionul lor și scallions. Se condimentează cu piper. Gatiti timp de 2 pana la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Ceapa VerdeCeapa Verde
PiperPiper
BulionBulion
5
Serviți imediat în boluri puțin adânci, inclusiv o parte din bulion cu fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
articol var
7
Type_27_data = {};
8
articol
9
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări de teren Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista