Fidea de vită cu miere și susan
Fidea de vită cu miere și susan este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 532 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 66 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați fidea integrală de grâu, ceapă de primăvară, miere limpede și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre, Tofu de susan și miere cu tăiței de orez, și Taitei de vita, Miso si Susan.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii in apa clocotita cu sare pana cand sunt fragede, apoi scurgeti si clatiti in apa rece.
Încălziți jumătate din ulei într-un wok antiaderent.
Adăugați broccoli, mazăre și 2 lingurițe de apă, apoi acoperiți și aburiți timp de 3 minute.
Scoateți capacul, adăugați ceapa de primăvară și amestecați timp de 2 minute, adăugând o stropire mai multă apă dacă este necesar pentru a găti legumele.
Adăugați tăiței și jumătate din sosul de soia și aruncați cu legumele. Împărțiți între 2 boluri și păstrați la cald.
Ștergeți wok-ul și încălziți uleiul rămas până la fumat. Sfat în carnea de vită și se amestecă timp de 2 minute la foc mare, dar nu-l mutați prea mult inițial sau va elibera lichid și tocană, mai degrabă decât să se prăjească. Sfat în semințele de susan, gătiți încă 1 min, apoi adăugați mierea. Aruncați pentru a acoperi bine carnea de vită, apoi adăugați restul de soia și bule scurt. Lingurați peste legume și tăiței și serviți imediat.