Fidea de tei cu legume, busuioc și Susan este o vegetarian garnitură. O porție conține 995 calorii, 11g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați legume: morcovi, căței de usturoi, semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fidea rece de susan cu legume, Fidea rece de susan cu legume de vară, și Fidea și legume cu sos de susan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 3 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional,până când usturoiul devine auriu, aproximativ 10 minute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Între timp, combinați sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță mică și dați la fiert. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Umpleți un castron mare cu apă și gheață și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Aduceți o oală mică cu apă la fiert și adăugați busuiocul și frunzele de mentă. De îndată ce apa revine la fierbere, scurgeți frunzele și transferați-le în apa cu gheață. Când este rece, scurgeți din nou și stoarceți uscat. Pur și simplu se amestecă într-un blender cu semințe de susan, usturoi, sare și 1 cană de ulei. (Această pastă de plante se va păstra, la frigider, timp de 2 zile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Mentă
Apă
Usturoi
Busuioc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați legumele și puțină sare și gătiți, aruncând, doar până când sunt viu colorate. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sare
8
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o. Gatiti taiteii pana se inmoaie, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se scurge și se transferă într-o tigaie mare setată la foc mare cu untul și siropul de lime; adăugați sare după gust și gătiți, aruncând, până când este bine amestecat și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sirop
Var
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Puneți tăiței într-un vas de servire încălzit; stropiți generos cu pasta de busuioc-mentă, acoperiți cu legumele, garnisiți cu semințele de susan și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Legume
Paste
Busuioc
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Gust
12
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
13
Din arome asiatice de Jean-Georges de Jean-Georges Vongerichten Copyright (c) 2007 de Jean-Georges Vongerichten publicat de Broadway Books.JEAN-GEORGES VONGERICHTEN a devenit o vedetă culinară când a început să gătească la Lafayette din New York. A continuat să înființeze fermecătorul bistro JoJo în New York; a introdus gătitul "fusion" la Vong (three stars from the New York Times), care are acum un avanpost în Chicago; a creat Jean-Georges de patru stele și Spice Market de mare succes și 66 în New York; a deschis Rama (Spice Market meets Vong) în Londra; și a deschis mai multe restaurante apreciate în orașe de la Shanghai la Las Vegas. Locuiește în New York, când nu călătorește pentru a-și supraveghea restaurantele existente sau pentru a deschide unul nou.