Fidea de ou cu curcan, slănină și rozmarin
Fidea de ou cu curcan, slănină și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 494 calorii, 38g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână slănină, cotlete de curcan, tăiței largi de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brioșe de ou de vară cu tăiței de dovlecei, Bacon și ou Mac și brânză, și California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina, amestecând ocazional, până se rumenesc și doar crocante, aproximativ 5 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Încălziți grăsimea de slănină rămasă la foc moderat.
Presărați curcanul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper.
Adăugați curcanul în tigaie, în două loturi, dacă este necesar, și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o farfurie.
Îndepărtați orice tulpini dure din spanac.
Adăugați bulionul, rozmarinul și restul de 1/2 linguriță de sare în tigaie și aduceți la foc mic, amestecând pentru a disloca orice bucăți maro care se agață de fundul tigaiei.
Adăugați spanacul și gătiți, amestecând, doar până se ofilesc, 1 până la 2 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți tăiței până când tocmai ați terminat, aproximativ 3 minute.
Adăugați tăiței, untul și restul de 1/4 linguriță de piper în tigaie și amestecați până se topește untul. Se amestecă curcanul cu orice sucuri acumulate și slănină.
Recomandare de vin: rozmarinul din acest fel de mâncare va merge bine cu un vin roșu francez ușor, cum ar fi un Ctes-du-Rhne. Sau încercați un Cabernet Sauvignon din California cu preț moderat.