Ficat tocat, adevăratul Mccoy
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Chopped Liver the Real Mccoy ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82 g de proteine, 35 g de grăsimi și un total de 777 de calorii. Această rețetă servește 3 și costă 2,3 USD per porție. Mergeți la magazin și cumpărați ficat de vită, sare, ulei de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l prepara astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 90%, ceea ce este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ficatul tocat, Ficatul tocat și Ficatul tocat.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert la foc mare. După ce apa fierbe, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcesc ouăle sub jet de apă rece din chiuvetă. Se curata o data rece.
Preîncălziți grătarul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură.
Ungeți carnea de vită și ficatul de pui cu 2 linguri de ulei de porumb, apoi întindeți ficateii pe o tavă de copt. Se prăjește în cuptorul preîncălzit până se rumenește deasupra, 8 până la 10 minute. Întoarceți ficații și continuați să prăjiți până când ficații nu mai sunt roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute.
Puneți ficații într-un castron și lăsați-l la frigider.
Încinge 2 linguri de grăsime de pui și 2 linguri de ulei de porumb într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 10 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să gătiți și să amestecați până când ceapa este foarte fragedă și maro închis, încă 15 până la 20 de minute.
Pune ceapa într-un bol; se acopera si se da la frigider pana se raceste.
Tăiați mărunt carnea de vită și ficatul de pui, ceapa răcită și ouăle fierte, apoi puneți-le într-un castron. Se amestecă 1 lingură rămasă de grăsime de pui. Asezonați cu sare și piper. Se da la frigider pana este gata de servire.