Ficat de vițel, stil venețian: Fegato alla Veneziana

Ficat de vițel, stil venețian: Fegato alla Veneziana
Ficat de vițel, stil venețian: Fegato alla Veneziana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1023 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână câteva picături de aceto tradizionale, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Ficat și ceapă în stil venețian, ficat de vițel sotat, și Scoici alla Veneziana cu pâine prăjită parmezan.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline cu 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea peste o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și gătiți-le la foc mic până când sunt foarte moi, dar nu colorate, literalmente aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Sare ceapa și scoate-le pe un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați ficatul în tigaie, sărați și gătiți timp de 30 până la 45 de secunde pe fiecare parte. Lucrați în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Când ați terminat, așezați ficatul peste ceapă și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați vinul în tigaie și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați lingura rămasă de unt și turnați-o peste ficat și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
FicatFicat
7
Stropiți oțetul și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista