Ficat de vițel, stil venețian: Fegato alla Veneziana

Ficat de vițel, stil venețian: Fegato alla Veneziana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1023 calorii, 26g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână câteva picături de aceto tradizionale, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 79%. Rețete similare includ Ficat și ceapă în stil venețian, ficat de vițel sotat, și Scoici alla Veneziana cu pâine prăjită parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline cu 3 linguri de unt într-o tigaie mare și grea peste o flacără medie.
Adăugați ceapa și gătiți-le la foc mic până când sunt foarte moi, dar nu colorate, literalmente aproximativ 1 oră.
Sare ceapa și scoate-le pe un platou cald.
Adăugați ficatul în tigaie, sărați și gătiți timp de 30 până la 45 de secunde pe fiecare parte. Lucrați în loturi, dacă este necesar, pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Când ați terminat, așezați ficatul peste ceapă și păstrați-l cald.
Adăugați vinul în tigaie și răzuiți fundul tigaiei cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite.
Adăugați lingura rămasă de unt și turnați-o peste ficat și ceapă.
Stropiți oțetul și serviți imediat.