Ficat De Pui Prăjit Crocant

Ficat De Pui Prăjit Crocant
Ficatul de pui prăjit crocant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 2432 calorii, 28G de proteine, și 247g de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână sos fierbinte, pesmet panko, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ficat De Pui Prăjit Crocant, Ficat De Pui Prăjit Crocant, și Pizza Crocantă Prăjită.

Instrucțiuni

1
Tăiați ficatul de pui de orice țesut conjunctiv sau grăsime, apoi tăiați ficatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2
Combinați zeama și 1 lingură de sos fierbinte într-un castron mediu, apoi adăugați ficatul de pui tăiat. Marinati ficatul de pui la frigider cel putin 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Scurgeți ficatul de pui într-o sită cu ochiuri fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Așezați făina, ouăle și Panko în trei boluri medii separate sau vase puțin adânci. Dragați fiecare ficat în făină, apoi în ou și, în final, în panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
FicatFicat
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați ficatul pâine pe o foaie sau o farfurie cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Turnați suficient ulei într-o tigaie mare și grea pentru a ajunge la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Încălziți uleiul la foc moderat până când ajunge la o temperatură de 350 F pe un termometru prăjit sau citit instant. Lucrând în loturi, puneți ficatul pâine în uleiul fierbinte și prăjiți, întorcându-se ocazional, până devine auriu și crocant, 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Transferați ficatul într-un platou mare căptușit cu prosoape de hârtie și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Serviți ficatul cu sos fierbinte suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista