Ficat de pui cu Marsala și Jicama

Ficat de pui cu Marsala și Jicama
Ficatul de pui cu Marsalan și Jicama ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 285 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,03 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, bețe de jicama de-1/4 inci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Spaghete cu ficat de pui, și Ficat de pui cu slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați jumătate din ficatul de pui într-un singur strat, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc bine și mediu-rar până la mediu, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ficat De PuiFicat De Pui
3
Adăugați 1 lingură de Marsala și gătiți până se reduce la o glazură subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Transferați ficatul pe o farfurie. Repetați procesul cu restul de 1/2 lingură de ulei, ficatul rămas și încă 1 lingură de Marsala. Reduceți căldura la moderat ridicată dacă ficatul începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Subţire-Subţire-
5
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Creșteți căldura la moderat ridicată, adăugați restul de 1/4 cană Marsala și fierbeți, răzuind tigaia pentru a slăbi orice bucăți rumenite, până la reducerea la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați pasta de roșii și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Întoarceți ficatul de pui în tigaie și condimentați cu tarhon, suc de lămâie, sare și piper. Se fierbe la foc mic, apoi se transferă într-un platou. Împrăștiați bețișoarele jicama deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ficat De PuiFicat De Pui
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
JicamaJicama
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se servește cu: fettuccine cu unt sau tăiței cu ou larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista