Ficat de companie cu ceapă

Ficat de companie cu ceapă
Ficatul companiei cu ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 467 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, sos worcestershire, ficat de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ficat și ceapă, Ficat de vițel și ceapă, și Ficat de vită și ceapă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa pana se inmoaie, aproximativ 7 minute. Condimentați feliile de ficat cu sare și piper și adăugați în tigaie. Felii de ficat maro, întorcându-se o dată, timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
CeapăCeapă
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă ciupercile cu lichidul lor. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 8 până la 10 minute. Amestecați smântâna și sosul Worcestershire și continuați să fierbeți încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
3
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În48 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista