Fettucină De Ou Proaspăt
Fettucina proaspătă de ou necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 126 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fettucină Proaspătă Cu Slănină, Rampe Și Un Ou, Farmville la masă " Fettucine cu mazăre proaspătă, Scapes de usturoi și cârnați, și Fettucine Alfredo.
Instrucțiuni
Combinați făina și grișul, apoi movila pe o suprafață de lucru (de preferință din lemn). Faceți o fântână în centru și adăugați ouă și 1/2 linguriță de sare la bine. (Alternativ, puneți ingredientele într-un robot de bucătărie.)
Amestecați treptat suficientă făină în ouă (folosind o furculiță) pentru a forma o pastă, trăgând făina cea mai apropiată de amestecul de ouă și având grijă să nu faceți o deschidere în peretele puțului. Frământați făina rămasă în amestec cu mâinile pentru a forma un aluat (ar trebui să fie ferm și nu lipicios). Frământați aluatul până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute. (Dacă utilizați un procesor, amestecați aproximativ 30 de secunde în total.)
Acoperiți aluatul cu un bol inversat și lăsați aluatul să se odihnească 1 oră pentru a ușura rularea.
Împărțiți aluatul în 8 bucăți, apoi aplatizați fiecare bucată într-un dreptunghi dur și acoperiți dreptunghiurile cu un castron mare inversat. Setați rolele mașinii de paste pe cea mai largă setare.
Se pudrează ușor 1 dreptunghi cu făină și se alimentează prin role. (Păstrați aluatul rămas sub castron.) Îndoiți dreptunghiul în jumătate și alimentați-l, capătul pliat mai întâi, prin role de încă 7 sau 8 ori, împăturindu-l în jumătate de fiecare dată și alimentând capătul pliat. Praf cu făină, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Rotiți cadranul la următoarea setare (mai îngustă) și alimentați aluatul prin role fără a se plia. Continuați să alimentați aluatul prin role o dată la fiecare setare, fără pliere, până când ajungeți la a doua până la cea mai îngustă setare. Aluatul va fi o foaie netedă (aproximativ 36 inci lungime și 4 inci lățime).
Tăiați foaia în jumătate transversal.
Așezați foi de aluat pe foi de copt ușor făinoase pentru a se usca până la piele, dar totuși flexibile, aproximativ 15 minute. (Alternativ, praf ușor foile de paste cu făină și atârnă peste spătarele scaunelor pentru a se usca.)
Întindeți bucățile de aluat rămase în același mod.
Atașați lamele fettuccine (pentru a tăia benzi late de 1/4 inch) la mașina de paste. Hrăniți un capăt al celei mai uscate foi de paste (primul pe care l-ați întins) în tăietori, ținând celălalt capăt drept în sus, apoi prindeți benzi de sub mașină înainte ca foaia să treacă complet prin role și așezați ușor peste foile de copt cu făină. (Alternativ, benzi ușor de făină și atârnă peste spatele scaunelor.) Repetați cu foile rămase de paste.
Lăsați pastele să se usuce cu cel puțin 5 minute înainte de gătit.
Gatiti fettuccine intr-o oala de paste cu apa clocotita cu sare (3 linguri sare pentru 6 litri de apa) pana se inmoaie, aproximativ 2 minute (nu gatiti prea mult).
* Aluatul poate fi făcut (dar nu rulat) cu 4 ore înainte și răcit, înfășurat strâns în folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de rulare.* Fettuccine poate fi uscat până la piele, dar încă flexibil, aproximativ 30 de minute, apoi răcit în pungi sigilabile până la 12 ore.