Fettuccini cu sos de ciuperci, șuncă și trandafir
Fettuccini cu ciuperci, șuncă și sos de trandafir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 48 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, paste fettuccine, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pui rapid și ușor + Fettuccini cu ciuperci, Fettuccini Primavera cu sos de lămâie, și Fettuccini Cu Sos Picant De Cremă De Roșii.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Se amestecă ciupercile feliate și oregano, busuioc și pătrunjel. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul din ciuperci s-a evaporat.
Adăugați bucățile de șuncă și gătiți încă 4 până la 5 minute.
Se toarnă smântâna grea și se aduce la fierbere. Amestecați încet sosul de spaghete și ardeiul roșu zdrobit amestecându-l în cremă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul s-a redus cu o treime si este gros.
Așezați fettuccini pe farfurii și tocați chiar și porții de sos deasupra.