Fettuccini Bolognese

Fettuccini Bolognese
Fettuccini Bolognese ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 661 calorii, 46G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, morcovi, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este mare. Încercați Rag alla bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (ragu Bolognese), și Fettuccini Alfredo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți o oală mare cu apă pe aragaz pentru a fierbe și gătiți fettuccini conform instrucțiunilor de pe cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ciupercile și gătiți încă 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați usturoiul, carnea de vită măcinată și cimbrul și gătiți până când carnea se rumeneste, împărțind-o în bucăți mici în timp ce gătește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Amestecați roșiile și bulionul și gătiți timp de 5 minute sau până când sosul se îngroașă. Se amestecă laptele și se gătește încă 1 minut. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Când pastele sunt gata, scurgeți-le, puneți-le înapoi în oala pentru paste, adăugați sosul și amestecați sosul și pastele împreună. Puneți în boluri de servire și acoperiți cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista