Fettuccine De Spanac Cu Parmigiano-Reggiano

Fettuccine De Spanac Cu Parmigiano-Reggiano
Spanacul Fettuccine cu Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,43 USD pe porție. O porție conține 714 calorii, 26g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, brânză parmigiano-reggiano, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano, Radicchio mărunțit cu Parmigiano-Reggiano, și Parmigiano Reggiano Pâine Prăjită.

Instrucțiuni

1
Faceți pastele: aduceți 3 litri de apă la fiert într-o oală mare și adăugați 1 lingură de sare. Instalați o baie de gheață lângă aragaz. Albiți spanacul în apa clocotită, aproximativ 2 minute, apoi îndepărtați-l cu clești sau o lingură cu fante și scufundați-vă în baia de gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți spanacul și stoarceți uscat într-un prosop de bucătărie, îndepărtând cât mai multă umiditate posibil. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Combinați făina și spanacul într-un robot de bucătărie și procesați până la verde uniform. Cu motorul pornit, adăugați ouăle și brânza și procesați până când aluatul formează o bilă în jurul lamei. Continuați să procesați până la netezire, încă aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Pudrați o scândură mare cu făină; întoarceți aluatul pe scândură și frământați de câteva ori cu mâna. Aluatul trebuie să fie elastic. Înfășurați în folie de plastic și lăsați să se odihnească aproximativ 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Tăiați aluatul în 4 bucăți. Înfășurați 3 dintre ele în folie de plastic sau acoperiți cu un prosop ușor umed. Făinați placa; întindeți 1 bucată de aluat cu un sucitor înfăinat într-un dreptunghi de 10 pe 14 inci, gros de aproximativ 1/8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
6
Ungeți ușor aluatul cu făină, apoi rulați și tăiați-l în benzi late de 1/2 inch folosind un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Așezați pastele în cuiburi pe o tavă de foi care a fost prăfuită cu făină de semolă. Acoperiți cu un prosop curat și lăsați-l deoparte la temperatura camerei. Repetați cu bucățile de aluat rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie foarte mare la foc mediu. Împrăștiați în guanciale și gătiți până când grăsimea este redată și guanciale este crocantă în pete, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți guanciale și scurgeți-le pe prosoape de hârtie; îndepărtați toate picăturile, cu excepția a aproximativ 1/4 cană, din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 10 până la 12 minute. Întoarceți guanciale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuancialeGuanciale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Când ceapa este aproape moale, agitați orice exces de făină din paste și adăugați în apa clocotită. Gatiti pana al dente, amestecand continuu, aproximativ 3 minute odata ce apa revine la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Scoateți cu clești sau un păianjen și adăugați în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Adăugați aproximativ 1 cană de apă pentru paste în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se ia de pe foc.
8
Într-un castron mic, temperați gălbenușurile cu 3 linguri de apă caldă pentru paste, apoi turnați peste paste, aruncând pentru a face un sos cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Presărați brânza și aruncați din nou, adăugând mai multă apă pentru paste, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
10
Se ornează cu mai multă brânză și trufă albă rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista