Fettuccine de spanac cu legume sotate, inimi de anghinare și Mozzarella mărunțită

Spanacul Fettuccine cu legume sotate, inimi de anghinare și Mozzarella mărunțită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 635 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci cremini, sparanghel, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 21 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare sunt Inimi de anghinare sotate în sos de pătrunjel-lămâie, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Salată de paste cu ardei gras prăjit, Mozzarella, inimi de anghinare, măsline Kalamatan și busuioc.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge, se lasă să se răcească la temperatura camerei, se transferă într-o pungă mare de plastic cu fermoar și se sigilează. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați sparanghelul, morcovul, ciupercile și inimile de anghinare și gătiți, amestecând de câteva ori, până când legumele sunt crocante-fragede și ciupercile își eliberează sucurile, aproximativ 5 minute.
Adăugați sarea și piperul și amestecați pentru a acoperi.
Lăsați pastele și legumele să se răcească la temperatura camerei.
Transferați-le separat în pungi sau recipiente mari de plastic cu fermoar și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 3 luni. Nu este nevoie să se dezghețe înainte de a continua.
Transferați legumele într-o cratiță mare și amestecați roșiile. Setați tigaia la foc mediu-mare și aduceți la foc mic (sau reîncălziți ambele împreună în cuptorul cu microunde timp de aproximativ 3 minute la mare).
Adăugați fettuccina și fierbeți timp de 2 minute pentru a se încălzi (sau cuptorul cu microunde timp de încă 2 minute).
Se servește acoperit cu mozzarella.