Fettuccine de pui A La Carbonara
Rețeta Fettuccine de pui A La Carbonara ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.39 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 790 calorii, 51G de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, pui de rotisor, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine Carbonara Actualizat, Fettuccine Alla Carbonara, și Fettuccine Carbonara De Creveți De 15 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți slănina până când este crocantă; scurgeți pe prosoape de hârtie. Rezervați 1 lingură de picături în tigaie.
Adăugați margarină în picături în tigaie; se încălzește la foc mediu-mare până se topește margarina.
Se amestecă apă fierbinte, lapte, amestec de sos și paste nefierte (din cutia de ajutor pentru pui).
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional.
Reduceți căldura. Capac; se fierbe 6 minute, amestecând ocazional. Se amestecă puiul și mazărea congelată. Acoperiți; se fierbe cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când pastele sunt fragede.
Se ia de pe foc; descoperiți și amestecați slănina (sosul se va îngroșa așa cum este).