Fettuccine Cu Sparanghel, Lămâie, Nuci De Pin Și Mascarpone
Fettuccine cu sparanghel, lămâie, nuci de pin și Mascarpone ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1171 calorii, 41G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Fettuccine de lămâie cu anghinare și nuci de pin, Sparanghel cu nuci de pin prăjite și vinetă de lămâie, și Cina in seara asta: Paste cu sparanghel, lamaie si nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204° sau 450 F (rețineți temperatura cuptorului puțin mai ridicată atunci când coaceți paste proaspete cu ouă.) Înveliți ușor un vas de copt mare, puțin adânc, cu ulei de măsline.2 aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sparanghelul și albiți până se înmoaie, dar cu o ușoară mușcătură lăsată, aproximativ 2 minute scoateți-l din apă cu o lingură mare cu fante, puneți-l într-o strecurătoare și treceți-l sub apă rece pentru a-și păstra culoarea verde.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se scurge bine.5 păstrați apa clocotită pentru paste.6 într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.7
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați scallions;saut 1 minut pentru a se înmuia.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
5
Adăugați sparanghelul și saut-ul pentru scurt timp, aproximativ 1 minut scoateți tigaia de pe foc și adăugați jumătate din coajă, sucul de lămâie, cimbru, sare și piper; se amestecă bine și se rezervă.9 într-o cratiță medie, încălziți untul și făina la foc mediu, amestecând până se omogenizează.10 gatiti timp de 1 min.11, amestecând constant, pentru a găti gustul crud al făinii.12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați laptele și gătiți, amestecând tot timpul, până când ajunge la fierbere.13 coborâți puțin focul și gătiți până se omogenizează și se îngroașă ușor (aproximativ consistența smântânii grele), 3 sau 4 minute.14 opriți focul și adăugați mascarpone, coaja de lămâie rămasă și 1/2 cană de Grana padano, amestecând până când amestecul este destul de neted (va exista o ușoară textură granuloasă din brânză).15 condimentați cu cayenne, ienibahar și mai multă sare și piper.16 într-un castron mic, combinați pesmetul și restul de Grana padano.17 condimentați cu sare și piper și adăugați un strop de ulei de măsline.18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grana Padano
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Nonpareils Argintii
Mascarpone
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă bine.19 readuceți apa de gătit la fierbere completă și gătiți fettuccina, lăsând-o ușor subdonată.20
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Se scurge bine.21 puneți fettuccina în vasul de gătit.22
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați sosul mascarpone, nucile de pin și sparanghelul cu toate sucurile sale.23 aruncați și gustați pentru condimente.24
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Se toarnă în vasul de copt și se presară uniform amestecul de pesmet deasupra.25
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
11
Coaceți descoperit până la barbotare și auriu, 15 până la 20 de minute