Fettuccine cu sos cremos de roșii și cârnați
Fettuccine cu sos cremos de roșii și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 746 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine cu sos cremos de cârnați italieni de roșii, Fettuccine cu sos cremos de roșii, și Fettuccine cremoase de Broccoli și cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și usturoi și saut până când începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se adauga carnati si saut pana nu mai este roz, despartindu-se cu dosul furculitei, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântână; se fierbe 5 minute.
Adăugați roșiile cu sucuri, salvie și piper roșu zdrobit. Se fierbe până se îngroașă sosul, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Întoarceți pastele în aceeași oală; adăugați sos. Aruncați la foc mediu până când sosul acoperă pastele, adăugând lichid de gătit rezervat cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă în castron; se presară cu brânză și se servește.