Fettuccine cu sos cremos de roșii și cârnați

Fettuccine cu sos cremos de roșii și cârnați
Fettuccine cu sos cremos de roșii și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 746 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ulei de măsline, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine cu sos cremos de cârnați italieni de roșii, Fettuccine cu sos cremos de roșii, și Fettuccine cremoase de Broccoli și cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați șalotă și usturoi și saut până când începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
3
Se adauga carnati si saut pana nu mai este roz, despartindu-se cu dosul furculitei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
4
Adăugați smântână; se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
5
Adăugați roșiile cu sucuri, salvie și piper roșu zdrobit. Se fierbe până se îngroașă sosul, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
TomateTomate
SosSos
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
8
Întoarceți pastele în aceeași oală; adăugați sos. Aruncați la foc mediu până când sosul acoperă pastele, adăugând lichid de gătit rezervat cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se transferă în castron; se presară cu brânză și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista