Fettuccine cu scoici arse și prosciutto
Fettuccine cu scoici și prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, servește 2 și costă $3.01 pe portie. O porție conține 477 calorii, 20g de proteine, și 39G de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 278 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare sunt Scoici arse cu bucăți de Prosciutto, Scoici arse cu Dop de afișare cu pesmet parfumat cu lămâie și Fettuccine cu șofran și sparanghel, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită.
Instrucțiuni
Tăiați coralii portocalii din scoici și tocați-i bine. Înjumătățiți scoicile albe pentru a face 2 bucăți de grăsime și rulați-le în fâșiile de prosciutto.
Gatiti pastele in apa sarata urmand instructiunile ambalajului, ar trebui sa dureze doar aproximativ 4 minute. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare, adâncă și prăjiți scoicile timp de 1-2 minute, pentru a rumeni prosciutto-ul și gătiți ușor Scoica în interior. Ridicați din tigaie pe o farfurie caldă și lăsați să se odihnească.
Adăugați usturoiul la sucurile de tigaie și prăjiți, amestecând, până la aur. Sfat în coralii tocate și cimbru, și se amestecă-prăji pentru câteva minute mai mult.
Adăugați coaja de lămâie, sucul și vermutul, lăsați-l să baloneze până la cel puțin jumătate, apoi aruncați pătrunjelul.
Scurgeți pastele și adăugați în tigaie cu sare și piper negru din belșug, apoi aruncați pentru a vă asigura că firele sunt bine acoperite.
Adăugați scoicile învelite cu prosciutto și serviți stropite cu puțin ulei suplimentar, dacă doriți.