Fettuccine cu pui și sos de roșii uscat la soare
Fettuccine cu pui și sos de roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 294 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, bulion de pui, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Fettuccine cu pui și sos de roșii uscat la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Fettuccine cu sos de cremă de roșii uscat la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile și bulionul; lăsați să stea 30 de minute.
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
În timp ce fettuccine gătește, gătește ciuperci, ceapă și usturoi în vin într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu aproximativ 3 minute, amestecând ocazional, până laciupercile sunt fragede.
Scoateți amestecul din tigaie; pune deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu. Gatiti puiul in ulei 3 pana la 4 minute,intorcand o data, pana se rumeneste.
Adăugați amestecul de roșii.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând ocazional, până când sucul de pui nu este mai Roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Scoateți puiul din tigaie;păstrați cald.
Se amestecă laptele, amidonul de porumb și busuiocul; se amestecă în amestecul de roșii în tigaie.
Se încălzește lafierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă l minut. Se amestecă amestecul de ciuperci; gătitpână la cald.
Se servește peste pui și fettuccine.