Fettuccine cu cârnați italieni și sos de măsline
Fettuccine cu cârnați italieni și sos de măsline ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.06 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 718 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, roșii, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cu sos cremos de cârnați italieni de roșii, Fettuccine de Quinoa cu cârnați italieni, și Cârnați italieni, Kale și fettuccine de roșii cu vezicule pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa pentru gătit fettuccine la fierbere. Între timp, în tigaie de 12 inci, gătiți cârnații la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgeți dacă este necesar.
Se amestecă roșiile, sosul de roșii și măslinele în cârnați. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti 10-15 minute, amestecand ocazional, pentru a amesteca arome.
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
Serviți sosul peste fettuccine.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.