Fettuccine cu ciuperci, tarhon și sos de brânză de capră

Fettuccine cu ciuperci, tarhon și sos de brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 645 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, blaturi de scallion, brânză ușoară de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Brânză de capră pui prăjit cu sos de tarhon de cireșe, Gnocchi de cartofi cu Kale și ciuperci într-un sos de brânză de capră, și Fettuccine cu brânză de capră și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul cu 1 lingură de ulei la foc mare.
Adăugați ciupercile, 1/2 linguriță de sare, piper și tarhonul uscat, dacă folosiți, și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Reduceți focul la moderat ridicat și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc și nu rămâne lichid în tigaie, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mic, combinați brânza de capră, parmezanul, laptele și 1/4 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fettuccina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute. Rezervați 1 1/2 căni din paste - apă de gătit și scurgeți.
Bateți 1 cană de apă de gătit pentru paste în amestecul de brânză de capră. Aruncați pastele cu ciupercile, sosul de brânză de capră, restul de 1/4 linguriță de sare și 1 lingură de ulei de măsline, tarhonul proaspăt, dacă folosiți, și arpagicul. Dacă pastele par uscate, adăugați mai mult din pastele rezervate-apă de gătit.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Variație: folosiți busuioc proaspăt în loc sau în plus față de tarhon și arpagic în rețetă.
Recomandare de vin: Dolcetto, deși iubit în Piemont, este mai puțin apreciat în Statele Unite. Cu toate acestea, taninurile sale ușoare, fructele de cireșe și finisajul curat și uscat sunt doar biletul pentru a echilibra aroma completă a brânzeturilor de aici.