Fettuccine cu ciuperci, tarhon și sos de brânză de capră

Fettuccine cu ciuperci, tarhon și sos de brânză de capră
Fettuccine cu ciuperci, tarhon și sos de brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.28 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 645 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, blaturi de scallion, brânză ușoară de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Brânză de capră pui prăjit cu sos de tarhon de cireșe, Gnocchi de cartofi cu Kale și ciuperci într-un sos de brânză de capră, și Fettuccine cu brânză de capră și ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți untul cu 1 lingură de ulei la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile, 1/2 linguriță de sare, piper și tarhonul uscat, dacă folosiți, și gătiți, amestecând, timp de 3 minute. Reduceți focul la moderat ridicat și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc și nu rămâne lichid în tigaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mic, combinați brânza de capră, parmezanul, laptele și 1/4 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fettuccina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute. Rezervați 1 1/2 căni din paste - apă de gătit și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FettuccinăFettuccină
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Bateți 1 cană de apă de gătit pentru paste în amestecul de brânză de capră. Aruncați pastele cu ciupercile, sosul de brânză de capră, restul de 1/4 linguriță de sare și 1 lingură de ulei de măsline, tarhonul proaspăt, dacă folosiți, și arpagicul. Dacă pastele par uscate, adăugați mai mult din pastele rezervate-apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
Sos De BrânzăSos De Brânză
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Variație: folosiți busuioc proaspăt în loc sau în plus față de tarhon și arpagic în rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
8
Recomandare de vin: Dolcetto, deși iubit în Piemont, este mai puțin apreciat în Statele Unite. Cu toate acestea, taninurile sale ușoare, fructele de cireșe și finisajul curat și uscat sunt doar biletul pentru a echilibra aroma completă a brânzeturilor de aici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista