Fettuccine Cu Ciuperci Cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu ciuperci cremoase. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 383 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Un amestec de vin, parmezan, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine Cu Ciuperci Cremoase, Fettuccine cu sos cremos de ciuperci, și Fettuccine trufată cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa, ciupercile, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și piper; sotati 10 minute sau până când ciupercile se rumenesc și își eliberează lichidul.
Adăugați vin și cimbru; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand ocazional.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați pastele fierte fierbinți, restul de 1/2 linguriță de sare, jumătate și jumătate și parmezan la tigaie, aruncând pentru a combina.
Se presara cu patrunjel tocat.