Fettuccine cu Carciofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine con Carciofi. Această rețetă servește 6. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 438 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lămâie, vin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fettuccine Cu Carciofi, Curat Mănâncă Chili Con Carne (Instant Pot), și Rigatoni ai Carciofi.
Instrucțiuni
Umpleți vasul mare cu apă rece. Strângeți sucul din jumătățile de lămâie în apă; adăugați jumătăți de lămâie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpina din anghinare. Folosind cuțit mic, coaja stem, apoi felie în runde de 1/4-inch grosime. Aruncați felii de tulpină în apă de lămâie. Scoateți frunzele din anghinare și aruncați-le. Folosind lingura, scoateți sufocarea. Tăiați subțire fundul de anghinare. Aruncați felii de anghinare în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Se adauga usturoiul; saut 1 minut.
Scurgeți bucățile de anghinare; se adaugă în tigaie. Saut pana cand anghinarea este moale si incepe sa devina aurie, aproximativ 20 de minute.
Adăugați vin; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 3 minute. Se amestecă 1 1/2 linguri de pătrunjel; se fierbe 1 minut. Aruncați usturoiul. Sos de sezon cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme pentru a mușca, amestecând ocazional.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Întoarceți pastele în oală; adăugați sos de anghinare și jumătate de brânză și aruncați pentru a amesteca, adăugând o parte din lichidul de gătit rezervat pentru paste, dacă este uscat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se presară cu brânză rămasă și 1 1/2 linguri de pătrunjel și se servește.