Fettuccine cu ardei roșu cremos-sos Feta
Fettuccine cu sos cremos de ardei roșu-Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 395 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,37 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, fettuccină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fettuccine Cu Sos De Ardei Roșu Prăjit, Fettuccine Cu Sos Cremos De Șuncă, și Fettuccine cu sos cremos de roșii.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Sotati ceapa si usturoiul pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Se adaugă ardeii prăjiți și se sotează până se încălzește.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Așezați amestecul în vasul unui robot de bucătărie cu stoc și toate, cu excepția a 2 linguri de feta. Procesați până când este combinat și neted, aproximativ 30 de secunde. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste. Aruncați pastele cu sos, adăugând apă de paste cu lingura, dacă este necesar. Sosul ar trebui să se agațe frumos de paste. Condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți între bolurile de paste.
Se presară pătrunjel și brânză feta rămasă.