Fettuccine Alfredo
Rețeta Fettuccine Alfredo de vară ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 425 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți frunze de busuioc, brânză ricotta din lapte integral, brânză pecorino și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fettuccine Alfredo, Fettuccine Alfredo, și Fettuccine Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți fettuccina până la al dente. Rezervați 3/4 cană din apa de gătit pentru paste și scurgeți bine fettuccina.
Adăugați ricotta și 1/2 cană de pecorino în oală împreună cu apa de gătit rezervată pentru paste; amestecați până se omogenizează.
Se adaugă fettuccina și busuiocul, se condimentează cu sare și piper și se aruncă.
Serviți în boluri, trecând pecorino ras suplimentar la masă.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.