Feta și samosas de porumb dulce

Feta și samosas de porumb dulce
Feta & sweetcorn samosas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 14 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă este plăcută de 82 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați făină de porumb, ulei vegetal, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salsa de porumb dulce, Salsa De Porumb Dulce, și Coacerea Porumbului Dulce.

Instrucțiuni

1
Gatiti porumbul dulce intr-o tigaie cu apa clocotita timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-un wok sau o tigaie mare. Aruncați semințele de chimen și gătiți, agitând, timp de aproximativ 30 de secunde până când capătă o aromă de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie. Se amestecă porumbul, garam masala, sucul de lămâie și feta și se fierbe timp de 1 min până se evaporă orice lichid. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
5
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Întindeți o foaie de filo și tăiați-o pe jumătate pe lungime.
7
Periați cu o parte din uleiul rămas, apoi lingurați 2 linguri de amestec de porumb dulce deasupra fiecărei jumătăți. Îndoiți fiecare într-un triunghi. Repetați cu foile filo rămase, uleiul (rezervând aproximativ 1 lingură) și amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-Subţire-
8
Puneți făina de porumb într-un castron mic și adăugați suficientă apă pentru a face o pastă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Periați pasta peste marginile triunghiului, astfel încât garniturile să fie sigure. Samosele pot fi înghețate în acest moment.
10
Puneți-le pe o tavă căptușită cu folie alimentară și congelați până când sunt ferme înainte de ambalare și sigilare.
11
Puneți samosele pe o tavă de copt. Pentru a găti imediat, periați blaturile cu ulei rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Coaceți timp de 15 minute până devin aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Revista