Feta și miel umplut cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi

Feta și miel umplut cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi
Fetan și miel umplute cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 193 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, crengute de cimbru, picior rulat de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fripturi de miel de Oregano cu lămâie, ulei de măsline și piure de brânză Feta, Păstârnac Și Piure De Cartofi, și Rețetă de piure de cartofi-păstârnac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 25
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a pregăti mielul, desfaceți friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Combinați brânza, cimbrul tocat și coaja; răspândit peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Stropiți cu 2 lingurițe de suc. Reroll friptură; secure la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Așezați 10 crenguțe de cimbru în fundul unui vas de copt superficial de 2 litri; așezați friptura de miel peste crenguțe de cimbru în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Se toarnă sucul rămas și vinul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
8
Coaceți la 250 timp de 1 oră. Întoarceți friptura și coaceți încă 1 1/2 ore sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de friptură înregistrează 145 (mediu-rar).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Așezați friptura pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Se strecoară sucurile de tigaie printr-o sită fină într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se reduce la 2 linguri (aproximativ 5 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Îndepărtați sfoara; tăiați friptura în felii subțiri. Aranjați feliile pe un platou de servire; stropiți cu sucuri reduse de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Pentru a pregăti piureul, gătiți cartofii și păstârnacul în apă clocotită timp de 25 de minute sau până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
PăstârnacPăstârnac
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
14
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Adăugați iaurt, ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
16
Se servește cu miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
17
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista