Feta și miel umplut cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi
Fetan și miel umplute cu lămâie cu piure de păstârnac de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 193 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, crengute de cimbru, picior rulat de miel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fripturi de miel de Oregano cu lămâie, ulei de măsline și piure de brânză Feta, Păstârnac Și Piure De Cartofi, și Rețetă de piure de cartofi-păstârnac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Pentru a pregăti mielul, desfaceți friptura.
Combinați brânza, cimbrul tocat și coaja; răspândit peste friptură.
Stropiți cu 2 lingurițe de suc. Reroll friptură; secure la intervale de 1 inch cu sfoară.
Așezați 10 crenguțe de cimbru în fundul unui vas de copt superficial de 2 litri; așezați friptura de miel peste crenguțe de cimbru în vas.
Se toarnă sucul rămas și vinul peste friptură.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Coaceți la 250 timp de 1 oră. Întoarceți friptura și coaceți încă 1 1/2 ore sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de friptură înregistrează 145 (mediu-rar).
Așezați friptura pe o tăietură; lăsați să stea 10 minute.
Se strecoară sucurile de tigaie printr-o sită fină într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se reduce la 2 linguri (aproximativ 5 minute).
Îndepărtați sfoara; tăiați friptura în felii subțiri. Aranjați feliile pe un platou de servire; stropiți cu sucuri reduse de tigaie.
Pentru a pregăti piureul, gătiți cartofii și păstârnacul în apă clocotită timp de 25 de minute sau până când sunt foarte fragede.
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
Adăugați iaurt, ulei, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Mash cu un masher de cartofi la consistența dorită.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.