Feta Învelită Cu Slănină Și Curmale Umplute Cu Migdale
Feta învelită cu Bacon și datele umplute cu migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 56 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 35. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bacon Oscar mayer, brânză feta ușoară athenos, curmale medjool și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Curmale Învelite Cu Slănină Umplută, Curmale Umplute Învelite Cu Slănină, și Curmale Umplute Crocante Învelite Cu Slănină.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Tăiați fanta în partea lungă a fiecărei date, având grijă să nu tăiați complet data.
Scoateți și aruncați gropile.
Tăiați brânza în bețișoare de 16 (1x1 / 4 inci). Umpleți fiecare dată cu brânză și 2 nuci.
Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul fiecărei date, închizând complet brânza.
Așezați pe raftul tăvii de pui.
Coaceți 14 până la 15 min. sau până când slănina este crocantă, întorcându-se după 8 min. Se răcește 5 min; se transferă pe farfurie.
Se servește cald sau la temperatura camerei.