Ferg ' s Ulster Fry-up
Ferg ' s Ulster Fry-up ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 172 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 170 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați slănină Irlandeză, farls de pâine de cartofi, cârnați și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare sunt Champ (piure de cartofi din Ulster), New England Fish Fry, și Carne de vită și varză se amestecă prăji.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu, gătiți slănina și cârnații, până se rumenesc. Rezervând grăsimea din tigaie, transferați într-un vas rezistent la căldură. Păstrați cald în cuptor.
Prăjiți ambele părți ale cartofului și sifonului în grăsimea rezervată timp de câteva minute sau până când sunt aurii și crocante. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mai mică la foc mediu și gătiți felii de budincă neagră și jumătăți de roșii.
Transferați totul în vasul din cuptor pentru a se încălzi.
Crăpați ouăle în tigaie cu orice grăsime reziduală de slănină, adăugând mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar. Prăjiți până când albușurile de ou sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare sau după bunul plac. Împărțiți totul pe 2 farfurii separate și serviți imediat.