Fenicul ras cald cu Grapefruit roz
Fenicul ras cald cu Grapefruit roz necesită aproximativ 27 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 215 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline, bulb de fenicul, grapefruit roz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fenicul ras cald cu Grapefruit roz, Sunchokes ras cu Grapefruit roz și Avocado, și Salată de fenicul ras, ridiche și Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o mandolină, tăiați feniculul în așchii subțiri.
Tăiați partea de jos și de sus a grapefruitului. Folosind un cuțit, tăiați coaja de pe părți, urmând curba grapefruitului și având grijă doar să tăiați coaja și miezul amar. Țineți fructele în 1 mână peste un castron și tăiați carnea grapefruitului departe de membrană pentru a elibera o pană. Repetați până când toate segmentele sunt eliberate.
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu se acoperă cu ulei de măsline extravirgin și se adaugă feniculul. Se condimentează cu sare și se sotează timp de 1 până la 2 minute sau până când feniculul este cald și acoperit cu ulei.
Se ia de pe foc. Aruncați segmentele de grapefruit, așchii de măsline și suc și presărați cu frunzele de fenicul.