Fenicul Proaspăt Vichyssoise
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Feniculul proaspăt vichyssoise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulb de fenicul, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fenicul Vichyssoise Cu Somon Afumat, Varză caldă de Bruxelles și fenicul vichyssoise, și Supă răcită de cartofi-praz cu fenicul și năsturel (vichyssoise) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare grea la foc mediu.
Adăugați fenicul feliat și ceapa. Acoperiți și gătiți până când feniculul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Adăugați cartofii și bulionul de pui; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă în Pernod. Condimentează după gust cu sare și piper.
Lucrând în loturi, supă de piure în blender.
Transferați supa într-un castron mare.
Se amestecă în 2 căni jumătate și jumătate. Condimentează supa după gust cu sare și piper. Se răcește ușor. Se răcește supa descoperită până la rece, apoi se acoperă și se dă la frigider. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)