Fenicul Proaspăt Vichyssoise

Fenicul Proaspăt Vichyssoise
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Feniculul proaspăt vichyssoise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 224 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulb de fenicul, cartofi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fenicul Vichyssoise Cu Somon Afumat, Varză caldă de Bruxelles și fenicul vichyssoise, și Supă răcită de cartofi-praz cu fenicul și năsturel (vichyssoise) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați fenicul feliat și ceapa. Acoperiți și gătiți până când feniculul este fraged, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați cartofii și bulionul de pui; creșteți căldura și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt foarte fragezi, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă în Pernod. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
PernodPernod
6
Lucrând în loturi, supă de piure în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Transferați supa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se amestecă în 2 căni jumătate și jumătate. Condimentează supa după gust cu sare și piper. Se răcește ușor. Se răcește supa descoperită până la rece, apoi se acoperă și se dă la frigider. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista