Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi

Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi
Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 277 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, cârnați, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Rădăcină De Fenicul Și Țelină, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cârnații într-un wok mare sau tigaie la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand carnatii au eliberat ulei si un crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Transferați cârnații pe o farfurie, lăsând uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Reveniți la căldură.
4
Adăugați rădăcina de țelină și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
5
Adăugați usturoi, fenicul, țelină și sare și gătiți, amestecând, până când legumele sunt fragede și parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați sos de soia și nam prik pao. Se amestecă bine. Întoarceți cârnații în tigaie și adăugați vin. Gatiti scurt pana se evapora vinul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista