Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi

Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 277 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, cârnați, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Rădăcină De Fenicul Și Țelină, Carne de vită în ghiveci și rădăcină de țelină cu Gremolata de țelină, și Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cârnații într-un wok mare sau tigaie la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand carnatii au eliberat ulei si un crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați cârnații pe o farfurie, lăsând uleiul în tigaie.
Adăugați rădăcina de țelină și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi, fenicul, țelină și sare și gătiți, amestecând, până când legumele sunt fragede și parfumate, aproximativ 2 minute.
Adăugați sos de soia și nam prik pao. Se amestecă bine. Întoarceți cârnații în tigaie și adăugați vin. Gatiti scurt pana se evapora vinul, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un platou de servire și serviți imediat.