Fenicul la grătar cu sos Jalapeno la grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fenicul la grătar cu sos Jalapeno la grătar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați jalapeno, ulei de măsline, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ardei iute umpluți la grătar cu ardei roșu la grătar-sos de roșii, Tacos de cârnați la grătar, fierbinte și dulce, cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și salsa de ceapă roșie, și Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Tăiați un strat subțire de pe capătul rădăcinii fiecărui bec de fenicul.
Tăiați fiecare bec de fenicul în 8 pene, păstrând capătul rădăcinii intact. Se toacă 2 linguri de frunze de fenicul și se rezervă. Aduceți la fierbere o oală medie cu apă sărată. Albiți pene de fenicul până când sunt crocante, aproximativ 1 1/2 minute.
Se scoate din apă și se lasă deoparte, astfel încât apa să se evapore și feniculul să se răcească ușor.
Ungeți toate părțile fenicului cu uleiul de măsline. Se condimentează cu o stropire de sare și o măcinare sau 2 de piper.
Așezați bulbii de fenicul pe grătar, cu 1 parte tăiată în jos. Gratiți feniculul până devine auriu și caramelizat, aproximativ 4 minute. Întoarceți și grătați încă 4 minute pe cealaltă parte tăiată.
Ungeți jalapeno-ul cu uleiul de măsline și presărați sare și piper.
Așezați jalapeno pe grătar și grătați pe toate părțile, întorcându-vă în timp ce grătați, până când apare o anumită carbonizare, 10 până la 15 minute.
Scoateți jalapeno-ul de pe grătar, scoateți tulpina și tocați ardeiul foarte bine.
Așezați într-un castron mediu cu miere, oțet și frunze de fenicul rezervate.
Bateti pentru a aduce împreună și se condimentează cu sare și piper.
Scoateți feniculul de pe grătar și stropiți sosul deasupra.