Fenicul la cuptor cu Cambozola
Fenicul copt cu Cambozola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, bulion de pui degresat cu grăsime, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza cu ceapa caramelizata cu Brie si Cambozola, Sandvișuri cu șuncă deschisă, Cambozolan și ouă cu busuioc, și Medalioane de porc Pecan cu cremă Cambozola.
Instrucțiuni
Tăiați tulpinile din fenicul. Rezervați aproximativ 1 cană din frunzele de fenicul verde cu pene. Tăiați capetele rădăcinii, zonele învinețite și fibrele grosiere din capetele de fenicul. Clătiți, apoi tăiați fiecare cap în jumătate de la tulpină până la capătul rădăcinii.
Așezați fenicul într - o tigaie de 11 până la 12 inci; adăugați bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; fierbeți până când feniculul este fraged când este străpuns, aproximativ 20 de minute. Cu o lingură cu fante, transferați feniculul, tăiat cu fața în sus, într - o caserolă superficială de 2 până la 2 1/2 litru.
Se fierbe bulionul, neacoperit, la foc mare până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Tăiați grosolan frunzele de fenicul și adăugați aproximativ jumătate în bulion. Se amestecă uniform amestecul peste fenicul.
Mash brânză cu pesmet. Punctați uniform peste fenicul.
Coaceți într-un cuptor 375 până când brânza începe să se rumenească și feniculul este fierbinte, 25 până la 30 de minute (35 de minute dacă este răcit).
Se ornează cu frunzele de fenicul rămase; condimentează după gust cu sare.