Fenicul la cuptor cu Cambozola

Fenicul la cuptor cu Cambozola
Fenicul copt cu Cambozola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 67 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, bulion de pui degresat cu grăsime, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Pizza cu ceapa caramelizata cu Brie si Cambozola, Sandvișuri cu șuncă deschisă, Cambozolan și ouă cu busuioc, și Medalioane de porc Pecan cu cremă Cambozola.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile din fenicul. Rezervați aproximativ 1 cană din frunzele de fenicul verde cu pene. Tăiați capetele rădăcinii, zonele învinețite și fibrele grosiere din capetele de fenicul. Clătiți, apoi tăiați fiecare cap în jumătate de la tulpină până la capătul rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2
Așezați fenicul într - o tigaie de 11 până la 12 inci; adăugați bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; fierbeți până când feniculul este fraged când este străpuns, aproximativ 20 de minute. Cu o lingură cu fante, transferați feniculul, tăiat cu fața în sus, într - o caserolă superficială de 2 până la 2 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se fierbe bulionul, neacoperit, la foc mare până se reduce la aproximativ 1/3 cană. Tăiați grosolan frunzele de fenicul și adăugați aproximativ jumătate în bulion. Se amestecă uniform amestecul peste fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Mash brânză cu pesmet. Punctați uniform peste fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Coaceți într-un cuptor 375 până când brânza începe să se rumenească și feniculul este fierbinte, 25 până la 30 de minute (35 de minute dacă este răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se ornează cu frunzele de fenicul rămase; condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista