Fenicul Fiert
Dacă $1.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., feniculul fiert ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și primal rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 112 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Un amestec de boabe de piper, bulbi de fenicul, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fenicul Fiert, Fenicul Fiert, și Fenicul Fiert.
Instrucțiuni
Așezați feniculul într-o cratiță mare. Tăiați subțire coaja în fâșii de mărimea chibritului și împrăștiați-le peste fenicul.
Adăugați sucul de lămâie, 1 linguriță de sare, boabele de piper, coriandrul (dacă se folosește), vinul și bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când feniculul este fraged, 15 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc. (Puteți găti feniculul înainte de timp timp de 10 până la 15 minute. Se lasă deoparte la temperatura camerei până la 4 ore. Se încălzește la foc mediu timp de 5 minute.) Folosind o lingură cu fante, transferați feniculul și coaja de lămâie într-un platou.
Se presară cu sarea rămasă și frunzele rezervate.
Se servește cald sau la temperatura camerei.