Fenicul Fiert

Fenicul Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați feniculul fiert. Această rețetă servește 4. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. 408 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită bulbi de fenicul, unt, bulion de pui și coajă de portocală. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fenicul Fiert, Fenicul Fiert, și Fenicul Fiert.

Instrucțiuni

1
Tăiați blaturile de pe bulbii de fenicul, tocați 2 linguri de frunze și dați deoparte. Feliați bulbii de fenicul în jumătate, pe lungime, prin miez. Feliați fiecare jumătate pe lungime în sferturi (ar trebui să obțineți opt bucăți în total din fiecare bec de fenicul), lăsând o parte din miez atașată, astfel încât bucățile să nu se destrame în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Se rumenesc sferturile de fenicul în unt pe două părți: se topește untul într-o tigaie mare saut la foc mediu-mare și se pun bucățile de fenicul în tigaie într-un singur strat. Reduceți focul la mediu și gătiți bucățile de fenicul, fără a le mișca, timp de cel puțin 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Presărați sarea și zahărul peste fenicul (zahărul va ajuta la caramelizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Verificați dacă se rumenesc și gătiți încă un minut sau două dacă nu sunt încă rumenite. Întoarceți bucățile de fenicul și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Adăugați ouzo, apoi stoc și apă: când ambele părți ale feniculului sunt rumenite frumos, adăugați ouzo în tigaie. Creșteți căldura la mediu ridicat. Ouzo ar trebui să fiarbă repede. Când este aproape plecat, adăugați stocul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
OuzoOuzo
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Acoperiți și fierbeți: aduceți lichidul la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și fierbeți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
1
Scoateți capacul, măriți focul la mare și lăsați stocul să se gătească până când este o glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2
Adăugați frunzele de fenicul și cea mai mare parte a cojii de portocală și combinați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Se servește garnisit cu restul de coajă și câteva stropi de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista