Fenicul De Mere Bisque
Fenicul Apple Bisque este un fără gluten, primar și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 188 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, piper, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Midie și fenicul Bisque, Usturoi Fenicul Bisque, și Suc de fructe și mere Bisque.
Instrucțiuni
Tăiați capătul rădăcinii și tulpinile din bulbul de fenicul; rezervați câteva frunze cu pene pentru garnitură. Se taie becul pentru a face aproximativ 4 cani.
Într-o cratiță mare la foc mediu-mare, topiți untul, adăugați ceapa și gătiți până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulion, fenicul și măr. Acoperiți și aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când feniculul este moale când este străpuns, 15 până la 20 de minute. Se amestecă năsturelul și se gătește până se ofilesc.
Supă pură într-un blender în loturi, ținând capacul în jos cu un prosop.
Se toarnă înapoi în tigaie, se subțiază cu mai mult bulion dacă doriți și se reîncălzește. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Se servește acoperit cu frunze de fenicul și brânză albastră mărunțită.