Fenicul copt cu ardei roșii prăjiți și brânză Asiago

Fenicul copt cu ardei roșii prăjiți și brânză Asiago ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 72 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei grași prăjiți îmbuteliați, piper, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză Asiago, roșii și ardei roșii prăjiți, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, și Tartlettes De Fenicul Prăjit Și Asiago.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați fenicul; gatiti 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați fenicul și ardeii grași roșii prăjiți într-un vas de caserolă de 1 1/2 litru acoperit cu spray de gătit; aruncați bine.
Stropiți cu unt topit și presărați sare și piper negru. Sus cu brânză.
Coaceți la 400 timp de 17 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Notă: pentru a tăia rapid feniculul, utilizați un robot de bucătărie cu un atașament de feliere. Pentru a tăia cu mâna, tăiați tulpinile și tăiați becul în jumătate din partea de sus prin partea de jos.
Așezați fiecare jumătate tăiată în jos și feliați transversal.