Felii De Porc Caramelizate

Felii De Porc Caramelizate
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete în cutia de rețete, feliile de porc caramelizate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Felii De Porc Caramelizate, Felii de înghețată cu alune caramelizate, și Felii De Porc Chinezești.

Instrucțiuni

1
Aplatizați feliile de porc la 1/2 in. grosime. Într-o tigaie antiaderentă, rumeniți carnea de porc în ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți și păstrați cald.
3
În aceeași tigaie, sotati usturoiul timp de 1 minut; se amestecă zahărul brun, sucul de portocale, melasa, sarea și piperul. Întoarceți carnea de porc în tigaie; gatiti, neacoperit, timp de 3-4 minute sau pana cand carnea de porc nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista