Felii de nuci pecan glazurate cu lamaie
Feliile de nuci pecan glazurate cu lamaie ar putea fi doar aperitivul pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 92 de calorii . Această rețetă servește 48. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită suc de lămâie, zahăr brun, sare și nucă de cocos. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 8% , acest fel de mâncare se poate îmbunătăți. Rețete similare sunt felii de șuncă glazurată , felii de curcan glazurate cu ierburi și felii de nuci pecan Butterscotch .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, tăiați untul în 1 cană de făină până se sfărâmiciază. Apăsați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Se coace la 350° timp de 12 minute.
Între timp, într-un castron mic, bate ouăle, zahărul brun și vanilia până se omogenizează.
Combinați praful de copt, sarea și făina rămasă; se adaugă treptat la amestecul de ouă. Se amestecă nucile pecan și nuca de cocos.
Se intinde peste crusta calda.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Pentru glazură, combinați zahărul cofetar și sucul de lămâie; răspândite peste gratii.
Lăsați să se stabilească înainte de tăiere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Sticla de vin NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Sticla de vin]()
NV Hazlitt 1852 Vineyards Cat Fizz Sticla de vin
Amestecul său bogat oferă o senzație vibrantă de fructe, cu un final efervescent crocant.