Felii de cremă de vanilie
Rețeta felii de cremă de vanilie pot fi făcute în aproximativ 2 ore și 5 minute. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 709 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de gelatină, migdale, cremă dublă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 206 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați KREMSNITE (felii de cremă), Felii De Plăcintă Cu Cremă De Cremă, și Cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Întindeți 250g de patiserie pe o foaie de pergament de copt la aproximativ 25 cm pătrat. Se împrăștie peste jumătate de migdale, apoi se presează foarte ușor, se pudrează cu jumătate de zahăr glazură și se întinde peste o a doua foaie de pergament de copt. Ridicați pe o foaie de copt și așezați o altă foaie de copt deasupra ca un sandviș. Umpleți câteva cutii mici cu fasole de copt (sau ceva similar greu și rezistent la cuptor, cum ar fi orezul crud).
Coaceți timp de 30 de minute, apoi aruncați o privire rapidă, probabil că va avea nevoie de încă 5 minute pentru a fi bine rumenit și crocant peste tot.
Când ați terminat, scoateți din cuptor, scoateți greutățile și tava de copt superioară, apoi ridicați cu grijă foaia superioară de pergament și lăsați să se răcească. Repetați cu patiseria rămasă puteți face ambele foi simultan dacă aveți suficiente foi de copt și cutii, dar s-ar putea să nu se gătească la fel de uniform cu două la cuptor, deci este mai sigur să faceți una câte una. Răciți ambele complet.
Puneți gelatina într-un castron cu apă rece pentru a se înmuia, apoi puneți ingredientele rămase de cremă într-o cratiță mare. Setați la foc mic pentru a începe, amestecând continuu pentru a se amesteca bine, apoi creșteți puțin focul până când crema fierbe ușor. Continuați să bateți tot timpul, crema se va îngroșa și se va îngroșa neuniform, dar continuați să gătiți și să bateți până când este netedă și foarte groasă.
Scoateți crema de pe foc și scoateți păstaia de vanilie. Stoarceți apa din foaia de gelatină, apoi amestecați-o în cremă până se dizolvă.
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii pătrate de 20 cm cu pergament de copt încrucișat 2 benzi mari vă vor oferi cele mai îngrijite colțuri. Folosind un cuțit mare și ascuțit și o riglă sau baza cositorului dvs., dacă este detașabilă, tăiați o foaie de patiserie într-o umbră sub un pătrat de 20 cm, astfel încât să stea în interiorul cositorului, cu partea de migdale în jos.
Răspândiți peste cremă cât de uniform puteți. Tăiați a doua foaie de patiserie în același mod, dar apoi împărțiți pătratul în opt dreptunghiuri de 10 x 5 cm (deci va fi mai ușor când tăiați feliile mai târziu). Așezați-le deasupra cremei, migdaleleîn sus, punându-le la loc un pic ca un puzzle. Apăsați ușor pe patiserie, astfel încât să nu se rupă, ci să se lipească de cremă, apoi acoperiți și răciți timp de aproximativ 4 ore, dar mai bine peste noapte.
Pentru a servi, ridicați felia din tablă și tăiați până la capăt, unde blatul de patiserie este deja tăiat. Pudrați feliile cu puțin mai mult zahăr glazură și serviți. Cel mai bine mâncat în 24 de ore, când patiseria este încă bună și crocantă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Custard funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "