Felii Calde De Șuncă Și Brânză

Felii Calde De Șuncă Și Brânză
Feliile de șuncă și brânză fierbinte necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.28 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 549 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, șuncă delicioasă, foietaj și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Rulouri calde de șuncă și brânză cu HORMEL CIRCULATORO alegere naturală de șuncă deli, Rulouri calde de șuncă și brânză cu HORMEL CIRCULATORO alegere naturală de șuncă deli, și Hot Ham N Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile, piperul si ceapa in unt pana se inmoaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UntUnt
CeapăCeapă
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Desfaceți patiseria.
3
Puneți amestecul de șuncă, brânză și ciuperci descentrat pe fiecare foaie de patiserie. Îndoiți patiseria peste umplutură; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
șuncășuncă
4
Se pune într-un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se coace la 400 la 18-22 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Tăiați fiecare cu un cuțit zimțat în 4 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista