Felie de bezea cu nucă de cocos, zmeură și lime

Nucă de cocos, zmeură și lămâie felie de bezea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 146 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, smântână dublă, nucă de cocos deshidratată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Felie de nucă de cocos și zmeură, Felie de nucă de cocos și lime cu fructe de vară, și Nucă De Cocos Zmeură & Var Thumbprints.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Tapetați foile de copt cu pergament de copt și Desenați 3 dreptunghiuri, aproximativ 25cm x 12cm.
Bateti albii la rigid. Bateți treptat zahărul pentru a se rigidiza din nou, apoi amestecați făina de porumb și oțetul. Îndoiți nuca de cocos și PIPA deshidratată sau întindeți amestecul de bezea în 3 dreptunghiuri uniforme. Împrăștiați nuca de cocos fulgi peste una dintre bezea și coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați acolo cu ușa închisă timp de 1 oră. se lasă să se răcească.
Bateți smântâna, zahărul glazurat și coaja de tei și sucul până la o consistență groasă.
Întindeți jumătate peste o bază de bezea (nu cea cu nucă de cocos în fulgi deasupra, cu excepția celei de sus) și împrăștiați peste jumătate de zmeură. Așezați a doua bază de bezea deasupra, întindeți cu crema rămasă și împrăștiați cu zmeura rămasă. Se acoperă cu bezea acoperită cu nucă de cocos și se servește.