Felie de bezea cu nucă de cocos, zmeură și lime

Felie de bezea cu nucă de cocos, zmeură și lime
Nucă de cocos, zmeură și lămâie felie de bezea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 146 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, smântână dublă, nucă de cocos deshidratată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Felie de nucă de cocos și zmeură, Felie de nucă de cocos și lime cu fructe de vară, și Nucă De Cocos Zmeură & Var Thumbprints.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tapetați foile de copt cu pergament de copt și Desenați 3 dreptunghiuri, aproximativ 25cm x 12cm.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Bateti albii la rigid. Bateți treptat zahărul pentru a se rigidiza din nou, apoi amestecați făina de porumb și oțetul. Îndoiți nuca de cocos și PIPA deshidratată sau întindeți amestecul de bezea în 3 dreptunghiuri uniforme. Împrăștiați nuca de cocos fulgi peste una dintre bezea și coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați acolo cu ușa închisă timp de 1 oră. se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți smântâna, zahărul glazurat și coaja de tei și sucul până la o consistență groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Întindeți jumătate peste o bază de bezea (nu cea cu nucă de cocos în fulgi deasupra, cu excepția celei de sus) și împrăștiați peste jumătate de zmeură. Așezați a doua bază de bezea deasupra, întindeți cu crema rămasă și împrăștiați cu zmeura rămasă. Se acoperă cu bezea acoperită cu nucă de cocos și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista