Nucă de cocos, zmeură și lămâie felie de bezea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 146 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, smântână dublă, nucă de cocos deshidratată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Felie de nucă de cocos și zmeură, Felie de nucă de cocos și lime cu fructe de vară, și Nucă De Cocos Zmeură & Var Thumbprints.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați foile de copt cu pergament de copt și Desenați 3 dreptunghiuri, aproximativ 25cm x 12cm.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Bateti albii la rigid. Bateți treptat zahărul pentru a se rigidiza din nou, apoi amestecați făina de porumb și oțetul. Îndoiți nuca de cocos și PIPA deshidratată sau întindeți amestecul de bezea în 3 dreptunghiuri uniforme. Împrăștiați nuca de cocos fulgi peste una dintre bezea și coaceți timp de 1 oră, apoi opriți cuptorul și lăsați acolo cu ușa închisă timp de 1 oră. se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Deshidratată
Fulgi De Nucă De Cocos
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți smântâna, zahărul glazurat și coaja de tei și sucul până la o consistență groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Întindeți jumătate peste o bază de bezea (nu cea cu nucă de cocos în fulgi deasupra, cu excepția celei de sus) și împrăștiați peste jumătate de zmeură. Așezați a doua bază de bezea deasupra, întindeți cu crema rămasă și împrăștiați cu zmeura rămasă. Se acoperă cu bezea acoperită cu nucă de cocos și se servește.