Fasole și orez cu fermoar

Fasole și orez cu fermoar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea și orezul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 223 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de orez brun, fasole, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Zippy, Orez Cu Tigaie Cu Fermoar, și Curcan cu fermoar și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, combinați fasolea, roșiile, porumbul, apa, jalapeno și sarea, dacă doriți. Se aduce la fierbere; se amestecă orezul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu o furculiță.
3
Se presară cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista