Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea și orezul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 223 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. Un amestec de orez brun, fasole, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Verde Zippy, Orez Cu Tigaie Cu Fermoar, și Curcan cu fermoar și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, combinați fasolea, roșiile, porumbul, apa, jalapeno și sarea, dacă doriți. Se aduce la fierbere; se amestecă orezul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit. Puf cu o furculiță.