Fasole verde și Salsif cu șuncă de țară și nuci pecan
Dacă aveți în jur 35 minute pentru a petrece în bucătărie, fasole verde și Salsify cu șuncă de țară și nuci pecan ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de țară, fasole, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole verde cu nuci pecan, Fasole Verde De Țară, și Fasole Verde De Țară.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fasolea până se înmoaie, 7 minute. Folosind un skimmer de sârmă, transferați fasolea pe o foaie de copt pentru a se răci. Păstrați apa clocotită.
Strângeți lămâia într-un castron mediu cu apă. Lucrând cu o tulpină la un moment dat, curățați salsiful, feliați-l cu grosimea de 1/2 inch pe diagonală și transferați-l în apa cu lămâie.
Scurgeți salsiful și adăugați-l în apa clocotită. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 4 minute, apoi scurgeti si uscati.
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul.
Adăugați nucile pecan și salsificați și gătiți la foc mare până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute.
Adăugați șunca de țară, reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Adăugați fasolea verde și gătiți, amestecând, până când este fierbinte, aproximativ 3 minute. Se amestecă siropul de arțar și se condimentează cu sare și piper.
Transferați într-un castron și serviți.