Fasole verde și Salsif cu șuncă de țară și nuci pecan

Fasole verde și Salsif cu șuncă de țară și nuci pecan
Dacă aveți în jur 35 minute pentru a petrece în bucătărie, fasole verde și Salsify cu șuncă de țară și nuci pecan ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 12 porții cu 123 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șuncă de țară, fasole, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de mâncare și vin. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole verde cu nuci pecan, Fasole Verde De Țară, și Fasole Verde De Țară.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fasolea până se înmoaie, 7 minute. Folosind un skimmer de sârmă, transferați fasolea pe o foaie de copt pentru a se răci. Păstrați apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
SkimmerSkimmer
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Strângeți lămâia într-un castron mediu cu apă. Lucrând cu o tulpină la un moment dat, curățați salsiful, feliați-l cu grosimea de 1/2 inch pe diagonală și transferați-l în apa cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Scurgeți salsiful și adăugați-l în apa clocotită. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 4 minute, apoi scurgeti si uscati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați nucile pecan și salsificați și gătiți la foc mare până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
6
Adăugați șunca de țară, reduceți focul la moderat și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă De țarășuncă De țară
7
Adăugați fasolea verde și gătiți, amestecând, până când este fierbinte, aproximativ 3 minute. Se amestecă siropul de arțar și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
8
Transferați într-un castron și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista