Fasole verde și Rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde și Rucola. O porție conține 84 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de rucola cu cartofi și fasole verde, Rețetă De Salată De Rucola Cu Fasole Verde Și Ridichi, și Mazăre și fasole verde cu pesto de rucola-mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti fasolea intr-o oala de 6 litri cu apa sarata clocotita, neacoperita, pana se inmoaie, 4 pana la 6 minute.
Se scurge într-o strecurătoare.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati usturoiul, amestecând, până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Adăugați fasole, rucola, coajă, sare și piper și gătiți, aruncând, până când rucola este ofilită, aproximativ 2 minute.