Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde și ciupercile Sotate. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de unt, ciuperci nasture, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde saut și ciuperci, Fasole verde saut cu ciuperci sălbatice, și Fasole Verde Sotată Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.