Fasole verde în stil italian ușor

Fasole verde în stil italian ușor
Fasolea verde ușoară în stil italian ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. Această garnitură are 89 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 60 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, sos pentru salată, măsline și roșii prune. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ fasole verde în stil italian, fasole verde în stil italian și fasole verde în stil italian.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 4-6 minute sau până când devine crocant; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ingredientele rămase și încălziți.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu o evaluare de 4,8 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, îmbătrânite în stejar sunt strălucitoare și rotunde, cu un final uscat, cald și pământesc. Recomandat pentru carnea la gratar, cum ar fi friptura de Chianina feliata, sau cu vanat, precum fazanul umplut cu trufe. Este excelent și cu brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista